Digital bokföring

Glöm bokföring så som man fick lära sig den förr i tiden. Borta är tiden då man satt med böcker med täta linjer och förde upp summor på debet och kredit. Idag är det digital bokföring som gäller och det gör att du som företagare får en betydligt enklare vardag när det gäller ekonomin. Men vilken typ av digital bokföring ska man välja egentligen? Jag har hittat ett företag som erbjuder denna typ av bokföring, och de har 4 olika nivåer som gör att du kan skräddarsy bokföringen efter dina behov och jag tänkte berätta lite mer om detta. 

Digiwork är en bra lösning

Arkiv Redovisning är en firma som erbjuder digital bokföring i Göteborg, och fördelen med att den är digital är att du kan använda den var du än befinner dig. De fyra olika nivåer av bokföringen Digiwork de erbjuder är:

  • Digigo
  • Digilow
  • Digihigh
  • Digimoore

Ju mer du är villig att göra på egen hand, desto lägre nivå av lösning kan du välja. För dig som vill ha full service där Arkiv gör mycket av jobbet så finns det lösningar med alla de delar som krävs för att din bokföring ska bli riktigt bra gjord. Är du en person som faktiskt föredrar den gamla modellen med pärmar och papper så kan de lösa även detta, men då kräver det att du kan komma till Göteborg eller att du finns i närheten. På deras hemsida svarar du på några enkla frågor, och får direkt reda vilken nivå som passar just dig. 

29 Dec 2018