Faktureringsprogram

Ett faktureringsprogram ska underlätta och förenkla din vardag, det ska göra det enkelt för dig att få en bra översikt över skickade fakturor och inkommande betalningar. I skapandet av denna sida har vi utgått från att du har ett lite mindre eller medelstort företag som inte har behov av egentillverkade faktureringslösningar.

Det finns alltså en rad bra faktureringsprogram på marknaden, men vilket ska du då välja? Nedan rekommenderar vi de faktureringsprogram vi tycker är bra.

Faktura24 Logo

Faktura24 (www.faktura24.se)

Faktura24 är ett webbaserat faktureringsprogram som är oerhört snyggt och enkelt att använda. Det går väldigt snabbt att komma igång, menyerna förklarar i princip sig själva och du kan lägga till kunder och artiklar samtidig som du skapar fakturan. Du behöver alltså inte sätta upp ett register först, utan kan göra detta samtidigt som du fakturerar – smidigt värre!

Andra bra funktioner som detta program har är möjligheten att skicka fakturor direkt per e-mail till kunderna och möjligheten att direkt i programmet kunna fakturera kunder på olika språk, du kan alltså skicka fakturorna på engelska till kunder som du har utomlands om du så önskar.

Därtill är Faktura24 relativt billigt, kostar strax över 1000 kr/år för fullversionen av programmet – en summa som är klart överkomlig med tanke på hur mycket tid man sparar genom att använda detta faktureringsprogram.

Har du tips på fler faktureringsprogram som du tycker att vi ska recensera? Lämna gärna en kommentar!

10 Jun 2014